Widerrufsrecht

Het herroepingsrecht

Is het bestelde product niet geheel naar uw wensen? Dan kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan ons retour sturen. Een retour zending kan alleen door deze via de retour portal aan te melden.

klik hier om naar de retour portal te gaan

Na die melding stuurt u het product naar ons retour. Het product mag vanzelfsprekend niet gebruikt zijn en dient in de originele verpakking aan ons retour te worden gezonden. Bij gebruik/ schade kan de waardevermindering worden doorberekend.

Ruilen
Wilt u het artikel ruilen? Stuur dan uw artikel(en) retour en plaats via onze website zelf een nieuwe bestelling. Zodra wij uw artikel(en) retour hebben ontvangen zullen wij direct het aankoopbedrag aan u retour overmaken.
Retour sturen
Zorg ervoor dat het goed en degelijk verpakt is. Bewaar het verzendbewijs dat u bij het verzenden van het pakket ontvangt.
Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die na opening niet retour gezonden kunnen worden doordat de houdbaarheid niet gegarandeerd kan worden als de verpakking geopend is, zoals voedingsmiddelen en verzorgingsproducten. Producten die gebruikssporen bevatten, dat wil zeggen gebruikt zijn, kunnen niet door ons retour genomen worden.

Indien u een product of bestelling wilt retourneren, dient u rekening te houden met de onderstaande voorwaarden.
1. Voeg een kopie van de factuur of bon én het retourformulier bij de retourzending.
2. Vermeld, markeer of onderstreep de product(en) die u retourneert op uw factuur.
3. Alle retourzendingen kunt u sturen naar:

lagotto-grooming.com
Leunisdijk 53
5296 KX Esch

De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na ontvangst van uw retourzending zullen wij een controle uitvoeren op de producten. Binnen uiterlijk 14 dagen zullen wij het bedrag terugstorten op uw rekening.