In onze trimsalon richten we ons alleen op het verzorgen van de Lagotto Romagnolo. Alle hondjes worden getrimd door een trimster met ruim 10 jaar ervaring in het ras.

Prijzen per 1 januari 2020
Puppy trim (tot de leeftijd van 6 maanden) ………. €60,=
Scheren super kort ……………………………………….. €60,=
Scheren met knippen hoofd (3, 6 of 12 mm) …….. €80,=
Knippen (show model) ………………………………….. €120,=

*Voor honden met moeilijk gedrag (bijten etc), vlooien/luizen/etc en/of een ernstig vervilte vacht rekenen wij een toeslag van € 20,= per trimbeurt bij. 

Honden met zeer veel klitten zullen zonder overleg geschoren worden. Als honden ernstig in de klit zitten is er geen andere oplossing dan helemaal scheren met 3 mm, het ontklitten van een totaal vervilte vacht is zeer pijnlijk voor de hond en zullen wij om die reden dan ook niet uitvoeren. Natuurlijk kan na een scheerbeurt bij goed onderhoud de vacht weer geknipt worden.
Sommige honden vinden het niet fijn om getrimd te worden. Dit heeft niet altijd met gewenning te maken, maar kan ook in de natuur van de hond zitten. Wij adviseren dan om de hond met een 6 mm blad te scheren en het hoofd te knippen. Vaak een wat minder belastende behandeling voor de hond waarbij de beharing op het hoofd behouden blijft (indien de hond dit toe laat).

Tussen de trimbeurten door is het belangrijk om regelmatig de lengte van de nagels, het haar rond de anus en genitaliën in te korten. De haren die het zicht van de hond beperken moeten ook regelmatig geknipt worden zodat de hond kan zien.

 

Er zijn in hoofdlijnen een aantal modellen waarmee we werken, maar natuurlijk kan er altijd individueel aangepast worden.

 

 

Puppy trim tot 6 maanden
– Een eerste knip of scheerbeurt voor je pup tot 6 maanden.
Frequentie: een keer voor de leeftijd van 6 maanden

 

 

 

 

 

 

 

Scheermodel super kort
– Je hond wordt helemaal (ook het hoofd) met een scheerblad van ongeveer 3 millimeter geschoren. Het resultaat is een korte vacht die onderhoudsvrij is. Wel is het belangrijk om zelf het haar rond de anus en ogen regelmatig kort te knippen tussen de behandelingen door.
Wanneer kies je voor dit model? Is jouw hond dol op zwemmen en duurt het opdrogen te lang, heb je altijd veel zand en vuil in huis na een boswandeling of heeft jouw hond heel snel heel veel klitten, dan is dit mogelijk een goed model voor jouw hond.
                                                                              Frequentie: 2-4 keer per jaar.

 

 

 

 

 

Scheermodel met knippen hoofd – Je hond wordt geschoren op een lengte van 7 tot 12 cm en het hoofdje wordt geknipt. Voor deze behandeling wordt je hond eerst gewassen en gedroogd. De vacht zal daardoor net na de behandeling erg open zijn, de krullen komen vanzelf weer terug.
Voorwaarden: Zelf een keer per week het hoofd en de baard/snor goed uitborstelen om zo klitten te voorkomen.
Frequentie: ongeveer 5 keer per jaar, iedere 10 tot 12 weken

 

 

 

 

 

Knippen showtrim-Je hond wordt gewassen en gedroogd en daarna helemaal in model geknipt. De vacht zal soms net na de behandeling erg open zijn, de krullen komen vanzelf weer terug.
Voorwaarden: Zelf ieder 2 weken de vacht helemaal goed door borstelen en na-kammen om zo klitten te voorkomen.
Frequentie: ongeveer 8 keer per jaar, iedere 4 tot 6 weken

 

 

 

 

 

*bij iedere behandeling worden ook de nagels, voeten en oren van je hond verzorgd.

Een afspraak maken? Afspraken kunnen per mail of app [06-18515821] ingepland worden op woensdag of vrijdag. Meestal betekent dit dat jouw hondje rond 9.00 uur naar ons toe komt en om 12.00 uur weer opgehaald kan worden. Of dat jouw hondje om 13.00 uur naar ons toe komt en om 16.00 weer opgehaald kan worden.

Het is bij ons helaas niet mogelijk voor u als eigenaar om tijdens de behandeling aanwezig te zijn.

Betalingen kunnen per pin/tikkie of contant voldaan worden.