In onze trimsalon richten we ons alleen op de Lagotto Romagnolo. Alle hondjes worden getrimd door een trimster met ruim 10 jaar ervaring in het ras.

Er zijn in hoofdlijnen een aantal modellen waarmee we werken, maar natuurlijk kan er altijd individueel aangepast worden.

 

Model omschrijving frequentie prijzen 2019
Puppy tot 6 maanden

Lagotto puppy, een keer geknipt en intussen alweer wat lengte aangegroeid. Scheren is ook een optie voor een eerste trim.
Een eerste knip of scheerbeurt voor je pup tot 6 maanden. 1 € 60,=
Scheermodel super kort

Weinig onderhoud, ideaal voor honden die veel in het water of bos spelen. De lengte die ook gebruikt word voor honden die enorm vervilt zijn.

 

Lengte ongeveer 4-6 weken na scheren 3 mm
Je hond wordt helemaal (ook het hoofd) met een scheerblad van ongeveer 3 millimeter geschoren. Het resultaat is een korte vacht die onderhoudsvrij is. Wel is het belangrijk om zelf het haar rond de anus en ogen regelmatig kort te knippen tussen de behandelingen door.

Wanneer kies je voor dit model? Is jouw hond dol op zwemmen en duurt het opdrogen te lang, heb je altijd veel zand en vuil in huis na een boswandeling of heeft jouw hond heel snel heel veel klitten, dan is dit mogelijk een goed model voor jouw hond.

2-4 keer € 60,=
Scheermodel met knippen hoofd

Scheermodel met knippen hoofd. Geschoren met een 3 mm blad.

Scheermodel met knippen hoofd, geschoren met een 12 mm blad
Je hond wordt geschoren op een lengte van 7 tot 12 cm en het hoofdje wordt geknipt. Voor deze behandeling wordt je hond eerst gewassen en gedroogd. De vacht zal daardoor net na de behandeling erg open zijn, de krullen komen vanzelf weer terug.

Voorwaarden: Zelf een keer per week het hoofd en de baard/snor goed uitborstelen om zo klitten te voorkomen.

5 keer, iedere 10 weken € 80,=
Knippen showtrim 

 

Show trim, zeer onderhoudsgevoelig! Wekelijks borstelen en nakammen. Nog geen ervaring met borstelen? Volgt dan eerst een trimcursus waarin je de basis vaardigheden voor het borstelen leert.
Je hond wordt gewassen en gedroogd en daarna helemaal in model geknipt. De vacht zal soms net na de behandeling erg open zijn, de krullen komen vanzelf weer terug.

Voorwaarden: Zelf ieder 2 weken de vacht helemaal goed door borstelen en na-kammen om zo klitten te voorkomen.

6-8 keer, iedere 6 tot 8 weken € 100,=

 

*bij iedere behandeling worden ook de nagels, voeten en oren van je hond verzorgd.

Als honden ernstig in de klit zitten is er geen andere oplossing dan helemaal scheren met 3 mm, het ontklitten van een totaal vervilte vacht is zeer pijnlijk voor de hond en zullen wij om die reden dan ook niet uitvoeren. Natuurlijk kan na een scheerbeurt bij goed onderhoud de vacht weer geknipt worden.

Afspraken kunnen per mail of app [06-18515821] ingepland worden op werkdagen. Meestal betekent dit dat jouw hondje rond 9.00 uur naar ons toe komt en om 12.00 uur weer opgehaald kan worden. Of dat jouw hondje om 13.00 uur naar ons toe komt en om 16.00 weer opgehaald kan worden.

Het is bij ons helaas niet mogelijk voor u als eigenaar om tijdens de behandeling aanwezig te zijn.

Betalingen kunnen per pin of kas voldaan worden.

 

0

Your Cart