Grooming

In our grooming salon we only focus on taking care of the lagotto romagnolo. All dogs are groomed by a groomer with over 13 years of experience in the breed.

Prijzen per 1 juni 2022

Puppy trim (tot de leeftijd van 6 maanden)€66,=
Overige trim€88,=
Eenmalige show trim€160,=
Nagels knippen zonder trim behandeling€15,=
*Voor honden met moeilijk gedrag (bijten etc), vlooien/luizen/etc en/of een ernstig vervilte vacht rekenen wij een toeslag. € 25,=

Hoe wij werken
Een afspraak duurt gemiddeld 2 uur en 30 minuten. Tijdens de afspraak wordt de vacht geschoren of geknipt. De nagels worden ingekort mits de hond dit toelaat. Oortjes verzorgd en indien nodig geplukt. Natuurlijk wordt de hond ook gewassen en gedroogd.

Knip modellen alleen als de hond iedere 6 weken komt.
Scheer modellen iedere 8 tot 10 weken, afhankelijk van de snelheid waarmee het haar groei en eventueel vervilt.

Ernstig vervilt?
Honden met zeer veel klitten zullen zonder overleg geschoren worden. Als honden ernstig in de klit zitten is er geen andere oplossing dan helemaal scheren met 3 mm, het ontklitten van een totaal vervilte vacht is zeer pijnlijk voor de hond en zullen wij om die reden dan ook niet uitvoeren. Natuurlijk kan na een scheerbeurt bij goed onderhoud de vacht een volgende keer langer gehouden worden.

De hond in de trimsalon
Sommige honden vinden het niet fijn om getrimd te worden. Dit heeft niet altijd met gewenning te maken, maar kan ook in de natuur van de hond zitten. Wij adviseren dan om de hond kort te laten scheren en het hoofd te knippen. Vaak een wat minder belastende behandeling voor de hond waarbij de beharing op het hoofd behouden blijft (indien de hond dit toe laat).

In between the grooming sessions it is important to regularly shorten the length of the nails, the hair around the rear end and genitals. The hairs that limit the dog's vision must also be cut regularly so that the dog can see what is happening.

How to make an appointment?
Afspraken kunnen per mail of app [06-18515821] ingepland worden op woensdag of vrijdag. Meestal betekent dit dat jouw hondje om 9.00 uur naar ons toe komt en om 11.30 uur weer opgehaald kan worden. Of dat jouw hondje om 13.00 uur naar ons toe komt en om 15.30 weer opgehaald kan worden.

Bereid je hond goed voor op het trimmen. Oefen het wassen en de waterblazer regelmatig met je hond, dit maakt het bezoek aan de trimsalon een stuk makkelijker voor jouw hond.

unfortunately you can not mogelijk voor u als eigenaar om tijdens de behandeling aanwezig te zijn. Betalingen kunnen per bank of contant voldaan worden. Je krijgt van ons een factuur met een betaallink die we vragen dezelfde dag nog te betalen.

Submit a Comment

Your email address will not be published.

lagotto-grooming.com
Send via WhatsApp
en_GB
0

Your basket