Alles voor een goede start met je lagotto romagnolo pup. Van diverse interactieve speeltjes tot een basis verzorgingsset.

Jouw lagotto zal een leven lang intensieve vachtverzorging nodig hebben en het is dan ook goed om direct nadat jouw pup bij jullie komt met het oefenen van vaardigheden die hierbij horen. Misschien kan ons gratis webinar helpen bij een oefenen van een aantal belangrijke vaardigheden. Hier alvast een link naar het webinar:
https://lagotto-grooming.webinargeek.com/uk-part-0-puppies?cst=

Het is belangrijk voor jouw lagotto op jonge leeftijd al gewend te raken aan het staan op een trimtafel, dat je de nagels en voeten aanraakt en zittend of staand op de tafel een voorbeentje optilt en vasthoud.

Tussen de trimbeurten bij een professional zul je ook zelf af en toe wat verzorging aan de vacht, oren, voeten en nagels van jouw lagotto hebben. 

Wil je leren hoe je dit makkelijk zelf kunt doen en wat de juiste materialen en handgrepen zijn? Misschien is het webinar Algemene verzorging dan iets voor jouw.

Dit webinar is ook onderdeel van onze beginners workshop. Het webinar algemene verzorging en onze andere webinars kun je terug vinden via deze link: https://lagotto-grooming.webinargeek.com

lagotto-grooming.com
Send via WhatsApp
nl_NLNederlands
Wat onze klanten zeggen
0 beoordelingen
0

Je winkelwagen