Workshop

We hebben nog geen data gepland voor de workshop Lagotto trimmen in 2021:

Tijd: 9.30-16.00 uur
Locatie: Training Centre by Ilse
Kosten: €185,- per persoon
Groepsgrootte: maximaal 6 personen
*inclusief lunch

Omschrijving:
Om de weg te wijzen in het hoe en wat, verzorgen we een Lagotto vachtverzorgingsdag. In een groep van maximaal 6 honden met hun eigenaar gaan we beginnen met het oefenen van nagels knippen, oren plukken, borstelen, kammen en knippen of scheren. Je zult gedurende de dag vaardigheden oefenen op je eigen hond.
Aan het einde van de dag ga je naar huis met veel nieuwe kennis die thuis geoefend kan worden.

Voor de Lagotto is het belangrijk al vroeg te beginnen met het wennen aan alles wat hoort bij het verzorgen van de vacht. Vaak zullen de pups al in het nest wennen aan nagels knippen, borstelen, wassen en föhnen.
In de periode nadat ze het nest verlaten is het juist belangrijk dat de pups verder gaan in het gewoon worden aan het feit dat hun vacht, oren en nagels verzorgd worden. Deze workshop is dus ook zeer geschikt voor nog jonge hondjes.

Wij werken in kleine groepen om zo voldoende ruimte te bieden aan het uitwisselen van kennis en ervaringen en om van elkaar te kunnen leren. Tevens nemen wij hiermee de huidige corona-maatregelen in acht.

Locatie: Training centre by Ilse, Overstraat 50, Amerongen, Nederland

Wil je mee doen? Stuur dan en berichtje via de chat of een mailtje naar rozebottels[@]gmail.com